Parkoursali

Kotkan Parkourliikkeellä on oma parkoursali Mussalossa (Kärkisaarentie 25). Salista löytyy parkourin treenaamiseen iso valikoima eri kokoisia bokseja, puomeja ja seiniä sekä putkitelineitä ja parvia. Lisäksi salissa on akrobatian harrastajille jättitramppa, ilmavolttirata, erikokoisia patjoja sekä volttimonttu. Lihaskunnosta pääsee pitämään huolta vapailla painoilla ja muilla voimailuvälineillä.

Parkoursali on loistava paikka kehittää ketteryyttä ja voimaa pitämällä samalla hauskaa, oli kyseessä sitten ohjatut harjoitukset, vapaavuorot tai vaikkapa synttärit.

Perhesali

Parkoursalin yhteydessä on myös pienempi perhesali, jossa perheen pienimmät voivat vanhempiensa kanssa harjoitella ja leikkiä. Vapaavuoroilla perhesali on avoinna alle kouluikäisille. Vanhemman pitää olla perhesalissa mukana valvomassa.


Vapaavuorot

Vapaavuorot 10.1.-31.5.:
perjantaisin klo 17.00-19.00
lauantaisin klo 14.00-16.00
sunnuntaisin klo 16.00-18.00

Vapaavuorot erityislapsille ja heidän vanhemmilleen:
torstai 24.10. klo 17.00-18.30

Vapaavuorolle otetaan sisään enintään 30 ensimmäistä harrastajaa.
Jos tulet kauempaa (yli 20km), voit varata paikan tekstiviestillä vähintään vuorokautta ennen vapaavuoroa (yhteystiedot).

Hinnat

Jäsenet:
Kertamaksu 4 euroa/osallistuja
Kausikortti (kevätkausi tai syyskausi) 40 euroa

Muut:
Kertamaksu 6 euroa/osallistuja
Kausikortti (kevätkausi tai syyskausi) 60 euroa

Erityislasten vapaavuorot:
4 euroa/lapsi

Käynti maksetaan ja kausikortti ostetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Osallistumislomake

Vapaavuorolle tultaessa pitää täyttää osallistumislomake. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan allekirjoitus. Voit täyttää lomakkeen paikan päällä ennen vapaavuorolle osallistumista tai tulostaa ja täyttää lomakkeen valmiiksi kotona. Lomake tarvitsee täyttää vain kerran.


Varustus

Parkouralueella suositellaan käytettäväksi kenkiä (pitää olla puhtaat), sillä pinnat ovat kovia. Akrobatia-alueelle (ilmavolttirata, trampoliini ja volttimonttu) ei saa mennä kengät jalassa, eikä vaatteissa saa olla teräviä vetoketjuja tai vastaavia.


Sijainti

Katso yhteystiedot