Parkoursali

Kotkan Parkourliikkeellä on oma parkoursali Mussalossa (Mussalontie 428B). Sali muutti uuteen isompaan tilaan kesällä 2020. Salista löytyy parkourin treenaamiseen iso valikoima eri kokoisia bokseja, puomeja ja seiniä sekä putkitelineitä ja parvia. Lisäksi salissa on akrobatian harrastajille jättitramppa, ilmavolttirata, erikokoisia patjoja sekä volttimonttu. Salista löytyy esteitä ja välineitä kaikenikäisille liikkujille.  Lihaskunnosta pääsee pitämään huolta vapailla painoilla ja muilla voimailuvälineillä.

Parkoursali on loistava paikka kehittää ketteryyttä ja voimaa pitämällä samalla hauskaa, oli kyseessä sitten ohjatut harjoitukset, vapaavuorot tai vaikkapa synttärit.


Vapaavuorot

Vapaavuoroilla salissamme pääsee itsenäisesti harjoittelemaan. Paikalla on valvoja, mutta ei ohjausta.

Vapaavuorot 27.1.-4.5.2024:

Lauantaisin klo 14.00-15.30

Vapaavuorolle otetaan sisään ensimmäiset 25 tulijaa.

Hinnat

Jäsenet:
Kertamaksu 4 euroa/osallistuja
Kausikortti (kevätkausi tai syyskausi) 40 euroa

Muut:
Kertamaksu 6 euroa/osallistuja
Kausikortti (kevätkausi tai syyskausi) 60 euroa

Lapsen kanssa tulevat aikuiset pääsevät ilmaiseksi.

Käynti maksetaan ja kausikortti ostetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Osallistumislomake

Vapaavuorolle tultaessa pitää täyttää osallistumislomake. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan allekirjoitus. Voit täyttää lomakkeen paikan päällä ennen vapaavuorolle osallistumista tai tulostaa ja täyttää lomakkeen valmiiksi kotona. Lomake tarvitsee täyttää vain kerran.


Varustus

Parkouralueella suositellaan käytettäväksi kenkiä (pitää olla puhtaat), sillä pinnat ovat kovia. Akrobatia-alueelle (ilmavolttirata, trampoliini ja volttimonttu) ei saa mennä kengät jalassa, eikä vaatteissa saa olla teräviä vetoketjuja tai vastaavia.


Sijainti

Katso yhteystiedot


Katso esittelyvideo