Aikuisten parkour (yli 15-vuotiaat)

110,00

Kevätkausi 2021, Huom! Koronan takia kauden aloitusta on siirretty. Kauden alkamisesta ja muista muutoksista tiedotetaan nettisivuilla ja sähköpostilla.

– Ryhmän harjoitukset kerran viikossa
– Harjoitukset pidetään parkoursalissa (Mussalontie 428 B).
– Loppukauden mahdollisista ulkoharjoituksista ilmoitetaan erikseen.
– Talvilomaviikolla 1.3.-7.3. EI ole harjoituksia
– Pääsiäisenä 2.4.-5.4. EI ole harjoituksia

Ryhmä on tarkoitettu yli 15-vuotiaille harrastajille. Uusille harrastajille suositellaan Peruskurssia ennen tätä ryhmää.

ILMOITTAUTUMINEN:

Koronan takia harjoitukset pidetään poikkeusjärjestelyin. Ilmoittautuminen tapahtuu poikkeuksellisesti sähköpostitse toimisto@parkourliike.fi. Laita viestiä, mikäli haluaisit mukaan.

Osasto:

Kuvaus

Ryhmä on tarkoitettu yli 15-vuotiaille harrastajille. Ryhmässä kertaillaan parkourin perustaitoja, ja opetellaan edistyneempiä tekniikoita jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi treenataan parkouria tukevia ominaisuuksia kuten lihaskuntoa. Ryhmässä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen. Uusille harrastajille suositellaan Peruskurssia ennen tätä ryhmää.

Aikuisten parkour (yli 15-vuotiaat)