Jäsenmaksut  |  Maksutavat ja maksaminen  |  Ehdot

Yhdistyksen jäsenmaksut

Kotkan Parkourliike ry:n jäsenmaksu maksetaan vuosittain kausi-, kurssi- tai leirimaksun yhteydessä. Jäsenmaksu pitää olla ko. vuodelta maksettuna, jotta voi osallistua viikkotunneille, kesäleireille tai lyhytkursseille. Jäsenet saavat alennusta vapaavuoroista sekä synttäreistä ja muista tilaisuuksista.

Jäsenmaksut vuodelle 2024:

 • Jäsenmaksu 6,00 € (Yksittäisen harrastajan jäsenmaksu)
 • Perhejäsenmaksu 10,00 € (Perhejäsenmaksu kattaa koko perheen jäsenyyden. Valitse tämä myös, jos ilmoittaudut perhe-/taaperoryhmiin. Kirjaa ilmoittautumisen yhteydessä perheenjäsenten nimet)
 • Kannatusjäsenmaksu 20,00 €

Mikäli jäsenmaksu jäi ilmoittautuessa maksamatta tai haluat liittyä jäseneksi tai kannatusjäseneksi ilmoittautumatta ohjattuun toimintaan, voit maksaa jäsenmaksun myös erikseen. Maksa jäsenmaksu


Maksutavat ja maksaminen

Maksaminen

Viikkotunnit, lyhytkurssit, leirit ja jäsenmaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä maksupalvelutarjoajan välityksellä (Paytrail).

paytrail_banneri

Liikuntasetelit

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä/saldolla, valitse tämä vaihtoehto ilmoittautuessasi. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 5 euron varausmaksu, loput kausi- tai kurssimaksusta maksetaan liikuntaseteleillä. Liikuntasetelit tuodaan ensimmäisiin harjoituksiin nimellä varustettuna. HUOM! Liikuntaseteleillä ei voi maksaa lapsien harrastusmaksuja tai yhdistyksen jäsenmaksuja (perhe- ja taaperoryhmien kausimaksut voi maksaa).

smartum edenred_corp_ tyky-maksuvalineet  epassi_logo 

Alennukset (kausimaksut)

 • Usean ryhmän alennus 25 euroa / lisäryhmä: Sama henkilö ilmoittautuu useampaan ryhmään.
 • Perheenjäsenalennus 20 euroa: Samassa taloudessa asuu vähintään yksi täyden kausimaksun maksanut henkilö.
 • Korkeakouluopiskelija-alennus 15 euroa

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Ehdot

Harjoitusten säännöt

 • ”En mene harjoitusalueelle ennen harjoituksiani enkä niiden jälkeen.”
 • ”Syön ennen harjoituksia. Harjoitusten aikana juon janooni vettä.”
 • ”En tule sairaana tai loukkaantuneena harjoituksiin.”
 • ”Kuuntelen ja keskityn ohjaajan antamiin ohjeisiin. Noudatan annettuja ohjeita.”
 • ”Harjoituksissa yritän parhaani ja kannustan myös toisia. En kiusaa tai häiritse muita.”
 • ”Huolehdin harjoitusympäristöni siisteydestä ja säilytän tavaroitani niille kuuluvilla paikoilla.”

Mikäli harrastaja toistuvasti rikkoo edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai parkouriin sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa tunnilta ilman korvausta.

Ilmoittautumisen peruminen (kausimaksu ja viikkotunnit)

Ilmoittautuminen on sitova koko kaudelle. Ilmoittautumisen voi kuitenkin perua viimeistään viisi vuorokautta ensimmäisten harjoitusten jälkeen, jolloin harrastajalle palautetaan kausimaksu kokonaisuudessaan. Peruminen pitää tehdä kirjallisesti (esim. sähköposti). Mikäli ryhmään ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita, se voidaan Kotkan Parkourliike ry:n puolesta perua. Tästä ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse ja maksut palautetaan.

Lyhytkurssien ja leirien peruminen

Ilmoittautuminen on sitova koko leirille ja kurssille. Ilmoittautumisen voi perua viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin/kurssin alkua. Mikäli kursseille tai leireille osallistuminen perutaan tämän jälkeen, Kotkan Parkourliike ry:llä on oikeus pitää leiri/kurssimaksu kokonaisuudessaan, poikkeuksena sairaustapaukset. Peruminen pitää tehdä kirjallisesti (esim. sähköposti). Mikäli kurssille tai leirille ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita, se voidaan Kotkan Parkourliike ry:n puolesta perua. Tästä ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse ja maksut palautetaan.

Vakuutus

Kotkan Parkourliike ry:n jäsenet ovat tapaturmavakuutettuja ohjatuilla tunneilla (sis. viikkotunnit, leirit ja lyhytkurssit). Kaikille osallistujille suositellaan kuitenkin myös henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Yhdistyksen vakuutus ei kata tapaturmia vapaavuoroilla tai yksityistilaisuuksissa (esim. synttärit).

Kuvat ja videot

Kotkan Parkourliike ry voi käyttää opetuksesta kuvattua kuva- ja videomateriaalia nettijulkaisuissaan (nettisivut, sosiaalinen media). Osallistujan tai huoltajan kirjallisesta pyynnöstä kyseisen osallistujan kuvia tai videomateriaalia ei käytetä.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään vain asiakkuuden/jäsenyyden hoitamiseksi, eikä niitä luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle. Ohjaajat saavat tiedot niiltä osin, kuin niitä ohjauksessa tarvitaan (nimi, huoltajan nimi ja puh. numero sekä lisätiedot, jotka vaikuttavat ohjaukseen).

Jäsenmaksut  |  Maksutavat ja maksaminen  |  Ehdot